Follow Me

Close

Yoga in Rotterdam

Bij Brndstf. volg je authentieke yoga

Heb je behoefte aan wat rust en tijd voor jezelf tijdens je drukke (werk)week? In plaats van op de bank te gaan hangen kun je je ook komen uitleven op de mat bij Brndstf. Flex those muscles en maak tegelijktijd zowel je lichaam als geest sterker.

De authentieke yogalessen worden gegeven in Rotterdam, zijn down-to-earth en geschikt voor zowel beginners als gevorderden als mannen en vrouwen. Samen maken we dat stijve lijf weer lekker soepel met ‘yoga zonder fratsen’ zoals de cursisten het omschrijven.

In de lessen stretch je je lichaam op de mat om je vervolgens helemaal relaxed over te geven aan de eindontspanning. Ook leer je diverse yogi ademhalingen die goed van pas komen tijdens stressvolle situaties in je dagelijkse leven. Bij je volgende deadline sta je niet meer te hyperventileren, maar slaak je een diepe (yogi)zucht en ga je rustig door.

Leonie Verheul is je docent. Kijk in het rooster of in de shop voor de les die bij jou past.

Is yoga helemaal nieuw voor je of is het alweer lang geleden, volg dan een beginnerscursus.

Wat vinden anderen van yoga bij Brndstf.

Al vele yogalessen gevolgd maar altijd hapsnap, had behoefte aan een fijne basisyoga in kleine setting.

De folder, de prijs en de plek spraken me allereerst aan en de eerste serie beginnerslessen was meer dan waar ik op gehoopt had.

Een ontspannen en sfeervol aankomen en een mooie opbouw van de lessen, ondersteund door regelmatig een toegestuurde mail met een oefening om thuis te doen of een waardevolle tip.

Alles straalt rust uit bij Leonie, bij haar ervaar ik yoga. Een goede begeleiding met een kopje thee toe. Een heerlijke start van de dag en week. Het gevoel van iets extra’s voor jezelf, iets om naar uit te kijken.

Alexandra Tabor

Ik heb met veel plezier de Hatha Yoga cursus bij Leonie gevolgd.
Ik heb zelf altijd veel plezier beleefd aan voetballen, hardlopen en pilates. Ik ben zeker niet soepel en lenig….😉

Ik ben altijd druk bezig met mijn werk, gezin en heb soms ook nog tijd voor een sociaal leven. Daarom was het een verademing om op woensdagochtend even tijd voor mezelf te hebben en tot rust te komen. Een mede-cursist heeft het perfect bewoord; “Ik heb anderhalf uur tijd ingekocht voor mezelf!”

Door de oefeningen heb ik mijn lichaam beter leren kennen en is mijn lichaamshouding zeker verbeterd. Een echte aanrader!

Namasté!

Barbara van Oudenaarden

Goed om te weten

Geen zorgen als yoga nieuw voor je is. Voor het starten met yoga heb je geen ervaring nodig. Iedereen kan het, van jong tot oud. Je zult ontdekken dat het een hele fijne manier is om je lichaam sterker en leniger te maken en tegelijkertijd stress te verminderen. Je word er fitter, energieker en flexibeler van, zowel fysiek als mentaal.

Of bel me gerust (0611392157) of stuur een mailtje.

Liever eerst een proefles doen? Dat kan!

Voor €10 kun je een les uitproberen.

Meld je wel vooraf aan (via tel of mail) en geef door dat het om een proefles gaat.