Follow Me

Close

Is yoga nieuw voor je of is het alweer zo lang geleden dat je het deed? Dan is deze yoga beginnerscursus perfect voor jou! In acht weken ontdek je wat yoga voor jou kan doen.

Dit leer je in de cursus

Je maakt kennis met authentieke hatha yoga, waarbij de nadruk ligt op lichamelijke oefeningen, ontspanning en de juiste ademhaling. Met deze vorm van yoga maak je je lichaam sterker en flexibeler. 

In 8 weken bouwen we rustig op. Je maakt kennis met de zonnegroet en leert deze goed uit te voeren. Ook maak je kennis met diverse basishoudingen die je in veel yogalessen over de hele wereld tegen komt. Er is veel aandacht voor ademhaling en er zullen ook ademhalingsoefeningen voorbij komen in de cursus. En je krijgt oefeningen en achtergrondinformatie mee, zodat je er thuis verder mee aan de slag kunt.

De lessen zijn down-to-earth, je hoeft niet bang te zijn voor zweverig gedoe. En het is een beginnerscursus, dus ervaring is niet vereist.

Doordat je leert luisteren naar je lichaam zul je merken dat je makkelijker omgaat met stressvolle situaties in je dagelijkse leven, lichamelijk fitter wordt en ook je slaap kan verbeteren.

Waar & wanneer

Een aantal keer per jaar start er een nieuwe cursus in Centrum Djoj in Rotterdam Hillegersberg (Achter de Kleiweg).

De eerstvolgende cursussen starten op:

Woensdag 24 mei & Donderdag 25 mei

Meer weten

Heb je een algemene vraag, kijk bij de veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen of heb je een specifieke of persoonlijke vraag? Bel of mail gerust, zie katern voor de contactgegevens (hiernaast of hieronder).

Contact

Brndstf.
Leonie Verheul
Catharina van Zoelenstraat 13
3034 SW Rotterdam
Telefoon | Mail
www.brndstf.nl

kvk: 6667009
Bank: NL59 ABNA 0447 9232 85
t.n.v. BRNDSTF

Rooster & Tarieven

Aanmelden