Follow Me

Close

Lunch inspiratie workshop

Heb je inspiratie nodig voor lekkere lunches zonder brood? Zien al die gerechten in kookboeken en foodblogs er zo lekker uit, maar lukt het jou nooit om iets lekker te laten smaken. Wil je samen met anderen koken in een gezellige sfeer?

Dan ben je bij Brndstf. aan het juiste adres.

Recepten waar je energie van krijgt

Als bourgondiër houd ik van lekker eten, maar ik vind het ook belangrijk dat mijn maaltijden bestaan uit pure ingrediënten die mijn lichaam energie geven en me sterk, gezond en fit houden. In mijn lunchworkshop laat ik zien dan healthy eten leuk, lekker en makkelijk is. Ik geef je praktische recepten die niet teveel tijd kosten en die je thuis ook weer eenvoudig kunt namaken. Je krijgt van mij de brandstof om lekker en gezond te genieten en recepten waar je energie van krijgt en je lekker bij voelt!

Koken met pure seizoensproducten

In mijn workshops houd ik rekening met de seizoenen, de recepten in mijn workshops wisselen daarom regelmatig. De gerechten zijn glutenvrij en vrij van geraffineerde suiker. Soms maak ik gebruik van peulvruchten of zuivel. Na afloop van de workshop krijg je de recepten en tips mee zodat je er thuis mee aan de slag kunt. De workshops worden gehouden in Rotterdam.

Workshop met je eigen groep

Je kunt een workshop boeken voor een eigen (besloten) groep, hierbij kun je denken aan een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, vriendinnenavond etc. Neem contact op voor meer informatie en een offerte via het contactformulier hieronder.

Ervaringen van deelnemers

Dank voor alle recepten. Het ziet er echt superverzorgd uit! Leuk ook met die foto’s van ons. Ik vond het ontzettend leuk, leerzaam en gezellig zaterdag. Nogmaals dank voor de fijne dag!

Mishka

Heerlijk al die recepten! Mijn man en kinderen hebben alles bakjes leeg gegeten, heerlijk vonden ze het!

Ineke

Nieuws

Aanmelden

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Offerte aanvraag voor

Gewenste periode (maand/jaar of exacte datum)

Aantal personen

Opmerkingen, vragen of contact