Follow Me

Close

We worden ons steeds bewuster van wat we eten. Wat we in ons boodschappenmandje gooien wordt steeds belangrijker, we willen gezond eten en weten waar ons eten vandaan komt. We willen onze kinderen goede voeding aanbieden en zelf gezond eten om af te vallen, meer energie te krijgen, fit te blijven of om van lichamelijke klachten af te komen.

Bij Brndstf. kun je terecht voor kookworkshops en cursussen die rekening houden met jouw behoefte. Gerechten waar je je goed bij voelt, waar je energie van krijgt en die ook nog eens lekker zijn om te eten.

Heb jij behoefte aan nieuwe inspiratie of wil je meer weten over gezond eten. In de workshops en cursussen van Brndstf. werken we in kleine groepen, je gaat zelf koken en er is veel ruimte voor vragen. Je leert lekkere (vegetarische) gerechten te maken met pure ingrediënten. Geen onwenselijke e-nummers, geen pakjes en zakjes, maar echt eten.

Workshopaanbod

Duurzame inzetbaarheid

Werknemers helpen bij het maken van gezonde keuzes voor hun ontbijt, lunch en diner in het kader van Duurzame inzetbaarheid. Dit is mogelijk in de op maat gemaakte workshop gezonde voeding waarbij de focus ligt op meer energie, fit worden, zijn en blijven, en een gezonde balans.

Lunches zonder brood & 'on the road'

In deze workshop duiken we in de glutenvrije en geraffineerde suikervrije lunches, waarbij de nadruk ligt op lunches voor onderweg. Klik hieronder voor meer info & data.

De kookworkshops en -cursussen zijn inclusief drankjes, maaltijd en documentatie.

Wat vonden anderen van de workshops?

Bedankt voor de workshop en informatie. We gaan het rustig bekijken allemaal. Er staat al een soepje te pruttelen. Succes met je workshops, je deed het erg leuk!

Astrid

Dank voor alle recepten. Het ziet er echt superverzorgd uit! Leuk ook met die foto’s van ons. Ik vond het ontzettend leuk, leerzaam en gezellig zaterdag. Nogmaals dank voor de fijne dag!

Mishka

Heel erg bedankt voor de superleuke workshop die we hebben mogen meemaken. Voor ons veel dingen om te veranderen en om over na te denken en natuurlijk de heerlijke recepten die we ons helemaal eigen gaan maken. Boven verwachting!

Lex en Janneke

Leonie past zich gemakkelijk aan aan het gezelschap en heeft ons een hele leuke familiedag bezorgt met de paleo workshop. We hebben allemaal erg genoten.

Jasja

Workshop aanbod

Workshop volgen met een eigen (besloten) groep

De workshops zijn te boeken voor een eigen besloten groep, zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag etc.

Allergie of intolerantie

Heb je een allergie of intolerantie en wil je graag een van kookworkshops volgen. Laat het me weten, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Aanmelden voor een workshop

Vraag een offerte aan via het contactformulier hieronder. Na aanvraag zullen we contact met je opnemen om je wensen door te spreken en een datum in te plannen. De workshops worden gegeven in Rotterdam. Op aanvraag kan de workshop ook buiten Rotterdam plaatsvinden wanneer je zelf een locatie met keuken tot uw beschikking heeft.

Offerte aanvragen

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Offerte aanvraag voor

Gewenste periode (maand/jaar of exacte datum)

Aantal personen

Opmerkingen, vragen of contact