Follow Me

Close

We worden ons steeds bewuster van wat we eten. Wat we in ons boodschappenmandje gooien wordt steeds belangrijker, we willen gezond eten en weten waar ons eten vandaan komt. We willen onze kinderen goede voeding aanbieden en zelf gezond eten om af te vallen, meer energie te krijgen, fit te blijven of om van lichamelijke klachten af te komen.

Bij Brndstf. kun je terecht voor kookworkshops en cursussen die rekening houden met jouw behoefte. Gerechten waar je je goed bij voelt, waar je energie van krijgt en die ook nog eens lekker zijn om te eten.

Heb jij behoefte aan nieuwe inspiratie of wil je meer weten over gezond eten. In de workshops en cursussen van Brndstf. werken we in kleine groepen, je gaat zelf koken en er is veel ruimte voor vragen. Je leert lekkere vegetarische gerechten te maken met pure ingrediënten. Geen onwenselijke e-nummers, geen pakjes en zakjes, maar echt eten.

Workshopaanbod

Ayurvedisch koken

cursus

Indiaas vegetarisch koken leer je in deze cursus die start in 2017. Binnenkort meer info. Klik hieronder om op de hoogte te blijven.

Lunches zonder brood & 'on the road'

In deze workshop duiken we in de glutenvrije en geraffineerde suikervrije lunches, waarbij de nadruk ligt op lunches voor onderweg. Klik hieronder voor meer info & data.

De kookworkshops en -cursussen zijn inclusief drankjes, maaltijd en documentatie.

Wat vonden anderen van de workshops?

Bedankt voor de workshop en informatie. We gaan het rustig bekijken allemaal. Er staat al een soepje te pruttelen. Succes met je workshops, je deed het erg leuk!

Astrid

Dank voor alle recepten. Het ziet er echt superverzorgd uit! Leuk ook met die foto’s van ons. Ik vond het ontzettend leuk, leerzaam en gezellig zaterdag. Nogmaals dank voor de fijne dag!

Mishka

Heel erg bedankt voor de superleuke workshop die we hebben mogen meemaken. Voor ons veel dingen om te veranderen en om over na te denken en natuurlijk de heerlijke recepten die we ons helemaal eigen gaan maken. Boven verwachting!

Lex en Janneke

Leonie past zich gemakkelijk aan aan het gezelschap en heeft ons een hele leuke familiedag bezorgt met de paleo workshop. We hebben allemaal erg genoten.

Jasja

Workshopagenda 2016

 November

  • vrijdag 18 november 10:30 – 14:30 uur | Lunches zonder brood & on the road | EUR 65
  • vrijdag 25 november 10:30 – 14:30 uur | Diner | EUR 65 (VOL)

 December

  • vrijdag 9 december 10:30 – 14:30 uur | Lunches zonder brood & on the road | EUR 65

Allergie of intolerantie

Heb je een allergie of intolerantie en wil je graag een van kookworkshops volgen. Laat het me weten, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

De kookworkshops zijn inclusief drankjes en documentatie, de tour is zonder consumpties. De lunch- en dinerworkshop zijn inclusief maaltijd, bij de fermentatieworkshop krijg je de producten mee naar huis.

Aanmelden voor een workshop

Meld je aan via het contactformulier hieronder. Na inschrijving ontvang je meer informatie over betaling en exacte locatie. De workshops worden gegeven in Rotterdam. Wanneer er voor een bepaalde workshop minder dan 6 inschrijvingen zijn kan het zijn dat de workshop niet doorgaat of dat er een alternatieve locatie wordt gevonden, je wordt hier uiteraard tijdig over geïnformeerd.

Direct aanmelden

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Workshop volgen met een eigen (besloten) groep

Het ook mogelijk buiten de workshopagenda een workshop te boeken voor een eigen besloten groep, hierbij kun je denken aan een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag etc. Neem contact op voor meer informatie en aanvragen via het contactformulier hiernaast.