Follow Me

Close

Happy Life Programma

Loop jij al tijden met de vraag ‘is dit het nou?’.

Had je het je allemaal anders voorgesteld hoe je leven zou zijn op je 30e, 35e, 40e of voordat je die goede baan had of je kind(eren) kreeg?

Heb je het idee dat je een (of meerdere) verkeerde keuzes hebt gemaakt, misschien ergens de verkeerde afslag hebt genomen in je leven en weet je eigenlijk niet zo goed hoe je het nu nog kunt veranderen of omkeren. Twijfel je überhaupt of je iets moet veranderen, maar knaagt er wel iets?

Zit je vast in je gedachten en kom je er niet meer uit.

Twijfel je over wat je moet gaan doen, in dezelfde baan blijven of toch de stap maken naar iets anders? Maar hoe doe je dat dan en hoe weet je of je dan wel gelukkig wordt en kun je dan nog wel genoeg verdienen?

Ik begrijp wat je doormaakt

Dit waren allemaal vragen waar ik zelf jarenlang mee rondgelopen heb. Ik voelde in iedere vezel van mijn lichaam dat er iets niet klopte aan mijn leven, maar ik kon er nooit de vinger op leggen. Dacht dat dat erbij hoorde, dat iedereen zich zo voelt en dat dat het leven is. Dat het normaal is dat je moe wordt van je baan, of dat je regelmatig ‘leeggezogen’ thuis komt. Dat het normaal is dat je je baan als een noodzakelijk kwaad zag. Het ene moment baalde ik van mijn baan, het andere moment kwam ik met een grote glimlach op mijn gezicht thuis omdat ik zo’n mooie opdracht had gedaan. Mijn gevoelens waren zo tegenstrijdig. Ik verdiende goed, heel goed, had een prachtig huis gekocht met mijn geweldige man en had een wolk van een dochter.

Voor de buitenwereld had ik het helemaal gemaakt, waren wij het perfecte gezin met het perfecte leven. Best knap, als je bedenkt dat ik mijn middelbare school nooit heb afgemaakt nadat ik op mijn 16e op straat stond. Kennelijk wist ik precies hoe je het perfecte leven kon krijgen en te bereiken zonder kruiwagens en de goede start die de meeste van mijn afgestudeerde collega’s wel hadden gehad thuis.

Maar ik was nog steeds niet gelukkig en ik begreep niet waarom. Mijn baan kostte me meer energie dan dan ie me opleverde, maar ik dacht dat dat normaal was. Wanneer ik met vriendinnen sprak bleek dat we allemaal met dezelfde gedachten, gevoelens en twijfels rondliepen. Maar niemand maakte een ommezwaai, niemand die een stap in een andere richting maakte of durfde te maken.

Behalve ik, al was daar wel eerst een burn-out voor nodig.

In de jaren voor mijn burn-out was ik al wel bezig met een andere richting. Ik had al ervaren dat je van je werk ook energie kon krijgen in plaats van dat het je alleen energie kost. Ik startte een aantal projecten, maar niets kwam echt van de grond.

Ik zat zo vast in mijn eigen overtuigingen en angsten dat ik eigenlijk alleen maar schijnbewegingen aan het maken was. Ik koos niet echt voor geluk, voor de keuze van mijn hart, maar probeerde halfslachtig ergens voor te gaan zonder mijn veilige basis op te hoeven te geven. Dat kan werken, maar in mijn geval waren en drastischere maatregelen nodig. Ik moest leren tegen mijn demonen te vechten, het gevecht met mezelf aan te gaan.

Achteraf had ik gewenst dat ik deze kennis eerder had gehad. Me eerder in het diepe had durven gooien. Maar iedereen heeft zijn eigen pad te bewandelen en het mooie is dat het universum je vanzelf weer terugbrengt naar de lessen die je hebt te leren, iedere keer een graadje zwaarder, net zolang totdat je het echte probleem wel aanpakt en niet meer voor de symptoombestrijding gaat. Voor mij was dat een burn-out. Voor jou hoeft het zover niet te komen en daarom heb ik het Brndstf. Happy Life programma gecreëerd.

Meld je aan voor het Brndstf. Happy Life Programma

Plof jij iedere avond uitgeblust op de bank?

Denk jij dat het erbij hoort dat je de eerste 5 tot 10 jaar dat je kinderen hebt je doodmoe en futloos hoort te voelen?

Of dat je nu niet meer kan switchen omdat je er moet zijn voor de kinderen, het teveel gedoe is of je er simpelweg te moe voor bent?

Wanneer is het jouw tijd?

Wanneer mag jij gelukkig worden van jezelf?

Zullen we samen jouw droomleven creëren?

Voel jij dat het tijd wordt om verandering aan te brengen in je leven, maar lukt het je niet alleen? In 180 dagen gaan wij toewerken naar een 180 graden draai in je leven. Of een 90 graden draai, als dat al genoeg is. Het gaat erom dat jij in 6 maanden tijd echt gaat ontdekken wat je wilt en hoe je gelukkiger en energieker in het leven kunt staan en ik help je daarbij.

Ga jij in 2017 met mij de uitdaging aan?

Schrijf je alvast in voor nieuws over het Happy Life programma en krijg bericht zodra er meer bekend is over de exacte startdata en prijzen.