Follow Me

Close

Brndstf. helpt jou of je onderneming bij het maken van de volgende stap. Iedereen komt zo nu en dan op een punt waarbij verandering of verbetering nodig is. De juiste keuzes maken is daarbij essentieel, maar niet eenvoudig. Brndstf. fungeert als sparringspartner en creëert concepten, trainingen/workshops en ondersteunt bij en managed projecten voor jouw gezondheid of de gezondheid van jouw werknemers.

Wij bieden een kundige en onbevooroordeelde blik en zijn in staat helder naar jouw situatie te kijken. Door samen in gesprek te gaan helpen we jou de de juiste keuzes te maken. Brndstf. adviseert, managed en creëert concepten die werken.

Door twee unieke werkvlakken te combineren is Brndstf. jouw ideale partner. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van leefstijl, voeding en gezondheid, zowel op fysiek als mentaal niveau. Eigenaar Leonie Verheul heeft tevens een achtergrond in finance, wat maakt dat wij in staat zijn om naast de interventie op HR gebied ook de strategische en financiële consequenties niet uit het oog verliezen.

Bij ons kun je terecht voor op maat gemaakte concepten, projectmanagement, trainingen en workshops ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Voor particulieren bieden wij yoga, workshops en coaching.