Follow Me

Close

Wat startte als een online winkel in pure en onbewerkte voedingsmiddelen, is uitgegroeid tot een adviesbureau voor particulieren en organisaties in het sociale en maatschappelijke werkveld. Met Brndstf. (‘brandstof’) adviseer ik op het gebied van gezondheid en leefomgeving en bedenk ik oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. In 2017 startte ik in samenwerking met AvantSanare en Stichting Dock een project voor de preventie van depressiviteit en om de zelfredzaamheid en gezondheid van vrouwen uit Kralingen-Crooswijk te vergroten. Op deze site schrijf ik over een gezonde leefstijl en vind je lekkere healthy recepten.

Voor de lezers van mijn blog

Uit eigen ervaring weet ik hoeveel energieverlies, onrust, frustratie en stress gepaard gaan met depressie, migraine, paniekaanvallen, burn-out, een laag zelfbeeld, perfectionisme, overgewicht en angsten.

Deze problemen hebben vaak te maken met controle. De controle willen houden en niet los durven laten. Zelf de regie willen houden; zelf bepalen wanneer je rust of vakantie mag nemen en zelf willen bepalen wanneer je verkouden mag worden, in plaats van te luisteren naar je lichaam, bijvoorbeeld. Of controle willen houden over wat anderen van je denken, met je gedachten je problemen willen oplossen en steeds dieper in een neerwaartse spiraal terecht komen van vermoeidheid, gezondheidsklachten, teveel of ongezond eten en uiteindelijk niets meer durven.

Ik geloof dat iedereen zijn leven kan verbeteren, zichzelf sterker, gezonder en gelukkiger kan maken. Maar ik weet ook hoe moeilijk het kan zijn je eigen antwoorden te vinden en te luisteren naar je intuïtie of wat je lichaam je probeert te vertellen. Hoe laat je je gedachten, controle en vervelende gewoonten los? Hoe kun je ontspannen? En hoe kun je weer vertrouwen op de wat je gevoel je zegt, welk gevoel is juist? Daarbij kan ik je helpen. 

Met deze website help ik je weer energie te krijgen en je leven weer leuker te maken. Ik help jou graag je levensdoelen te bereiken door de kracht in jezelf terug te vinden.