Follow Me

Close

Leonie Verheul is eigenaar en oprichter van Brndstf. Ze is een ervaren yogadocent (RYT-500), trainer, coach, spreker en voedingsdeskundige. Geboren in 1979 en moeder van een dochter van 6.

Als yogadocent is ze opgeleid in de Sivananda traditie. Een authentieke vorm van yoga, waarbij hatha yoga, raja yoga en de vedanta centraal staan. Ze bestudeert de Vedanta, Bhagavad Gita en de Yoga Sutra’s van Patanjali. Deze oude geschriften vormen haar spirituele basis, die ze in haar werk combineert met de moderne westerse psychologie en wetenschap. In 2016 deed ze haar mantra initiatie en ontving ze haar spirituele naam (Bhargavi), om haar eigen spirituele beoefening te verdiepen.

Als voedingsdeskundige heeft ze een unieke kijk op gezondheid, waarbij ze ervan overtuigd is dat er niet 1 dieet voor iedereen is. Gezondheid wordt niet bepaald door voeding, voeding is een instrument om tot een betere gezondheid te komen. Welk voedsel geschikt is, hangt af van iemands constitutie, leefstijl en leefomgeving.

Leonie heeft een brede en uitgebreide kennis over gezondheid en leefstijl. Mensen omschrijven haar ook wel als een wandelende encyclopedie. Autonoom en een tikkeltje rebels maakt haar ‘not your typical yogi‘ of ‘gezondheidsfreak‘.  Ze geeft regelmatig inspirerende trainingen, workshops en lezingen over leefstijl, voeding en mindfulness.

IN DE MEDIA: